Anne filmi konusu ne, oyuncuları kim? Anne filmi nerede çekildi, hangi ülke yapımı?

Anne filmi bu akşam Tv ekranlarında izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Jennifer Lawrence'ın başrolünü canlandırdığı film, Darren Aronofsky tarafından yönetildi. Peki, Anne filmi konusu ne, oyuncuları kim? 2017 Korku/Gerilim türündeki film hakkında detaylar merak konusu oldu. Anne filmi nerede çekildi, hangi ülke yapımı? İşte tüm detaylar...

Anne filmi konusu ne, oyuncuları kim? Anne filmi nerede çekildi, hangi ülke yapımı?

Yönetmenliğini ve senaryosunu Darren Aronofsky'nin üstlendiği Anne filmi bu akşam ATV'de sinemaseverler karşısına çıkıyor. 2017 yapımı Korku/Gerilim türündeki Anne filmi konusu ne, oyuncuları kim? Güzel oyuncu Jennifer Lawrence'ın başrolünü canlandırdığı Anne filminin başrolünde ayrıca Javier Bardem, Ed Harris ve Michelle Pfeiffer de yer alıyor. Peki, Anne filmi nerede çekildi, hangi ülke yapımı? İşte, Anne filmi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

ANNE FİLMİ KONUSU NE?

Başarılı bir şair olan kocası (Javier Bardem) ile uzaklardaki kır evinde yaşayan genç bir kadının (Jennifer Lawrence) sakin hayatı, gizemli bir çiftin (Ed Harris ve Michelle Pfeiffer) evlerine gelmesiyle altüst olur.

Anne filmi konusu ne, oyuncuları kim? Anne filmi nerede çekildi, hangi ülke yapımı? - Resim : 1

Korku gerilim türündeki Anne filmi, 74. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Altın Aslan için yarışmaya layık görülmüş ve Paramount Pictures tarafından 15 Eylül 2017 tarihinde gösterime koyulmuştur.

ANNE FİLMİ OYUNCULARI KİM?

  • Jennifer Lawrence - anne
  • Javier Bardem - O
  • Ed Harris - adam
  • Michelle Pfeiffer - kadın
  • Kristen Wiig - haberci
  • Domhnall Gleeson - büyük oğul
  • Brian Gleeson - genç kardeş
  • Jovan Adepo - sâki
  • Amanda Chiu - genç kız

 

Anne filmi nerede çekildi, hangi ülke yapımı?

Orijinal adı mother! olan film, 2017 çıkışlı bir ABD filmidir. Psikolojik korku gerilim türündeki film ile ilgli Jennifer Lawrence, "Toprak Ana'nın tecavüz edilişini ve eziyetini tasvir ediyor... Ben Toprak Ana'yı temsil ediyorum, karakteri bir şair olan Javier ise yaratıcı Tanrı'yı temsil ediyor; Michelle Pfeiffer'ın karakteri, Ed Harris'in Adem karakterinin Havva'sı. Habil ve Kabil de var ve kurgu bazen Aden Bahçesi'ni andırıyor." demiştir.