Anne o dehşet anlarını tv100’e anlattı! O aracın sürücüsü yakalandı, alkollü çıktı

tv100’ün gündeme getirdiği Tekirdağ’daki skandal olay büyük tepki çekmiş. Dar bir sokakta çocukların oynadığı sırada aşırı hız yapan trafik canavarı az kalsın çocukları eziyordu. Ölümden saniyelerle kurtulan bir çocuğun annesi tv100 ekranlarında korku dolu o anları anlattı.

Tekirdağ Yeniçiftlik'te kaydedilen ve tv100’ün gündeme getirdiği skandal görüntülere tepkiler çığ gibi büyüyor.

Dar sokakta hız yapan trafik canavarı az kalsın çocukları ezip, öldürecekti. Korku dolu o anlar saniye saniye kayıt edildi.

Ölümden kıy payı kurtulan bir çocuğun annesi Deryan Anıl Kaya, tv100 ekranlarında o anları anlattı.

Yaşanılan olay sonrası Kaya, “Ben olayı bizzat yaşadım. O sırada sokağın baş tarafında bir arkadaşımla oturuyordum ve çocukları da göz ucuyla takip ediyordum. Tanımadığımız bir araçtı ve normal bir giriş yaptı. Sahil tarafında aracı park etti ve 3-4 dakika oralarda oyalandıktan sonra tekrar araca bindi. Çıkmaz sokak olduğu için dönerken manevra yaptı ve bir yere çarptı. O çarpmanın verdiği sinirle son süratle sitenin sahil tarafından çocukların bulunduğu tarafa doğru aracı sürmeye başladı. Biz o sırada çocukların orada oyun oynadığını bildiğimiz için 2 anne panik içinde ayağa kalktık. Peşinden koştuk, bağırdık. Korkunç bir şeydi anlatmak çok zor. Diğer çocukların annesi ve ben jandarmayı aradık ve ihbarda bulunduk. Araç kiralıkmış ve sürücüde alkollü bir şekilde yakalanmış” dedi.