Anne ve çocuğuna kabusu yaşatmıştı! Minibüs şoförü yakalandı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, minibüse yanlış binip ücret ödemeden inmek isteyen anne ve çocuğunu yerde yuvarlayan şoför polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Anne ve çocuğuna kabusu yaşatmıştı! Minibüs şoförü yakalandı

Esenyurt Fatih Mahallesi'nde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde yabancı uyruklu kadın çocukları ile 34 TMF 87 plakalı minibüse binip Esenyurt Dereyolu mevkiinde ineceğini söylemişti. Bir süre sonra yolcunun minibüsün Dereyolundan geçmediğini anlamasıyla kadın çocuklarıyla inmek istemişti. Ücretini alamayan sürücü, bu duruma sinirlenip kapıyı kapatmıştı.

YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Kadın araca vurmaya başlarken şoförün bir anda hızlanmasıyla kadın ve çocuğu yere düşmüş ve diğer yolcularda tepki göstermişti. Konuyla ilgili polis ekipleri harekete geçip minübüs şoförünü yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde, plaka ve kimlik bilgileri belirlenen E.G. isimli şüpheli şahıs dün yakalandı.

SERBEST BIRAKILDI

“Taşıma sınırı üstünde yolcu almak” suçundan 540 TL, “Trafik güvenliğini ve düzenini hiçe saymak” suçundan 690 TL “Kara yollarında zorunlu bir neden belirtmeksizin durmak” suçundan 690 TL olmak üzere toplamda bin 920 TL idari para cezası kesildi. Emniyette işlemleri biten şahıs sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.