Anne ve iki çocuğu 13’üncü kattan düşerek can vermişti! Acı olaydaki ayrıntılar yürekleri dağladı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 13.kattaki evlerinin balkonundan düşen Nurgül Dal (29) ile çocukları Hamza (7) ve Zümra Dal (5) yaşamını yitirdi. Anne Nurgül Dal’ın balkondan sarkan oğlu Hamza’yı tutmak isterken kucağında kızı Zümra varken düştükleri belirtildi. Yaşanan acı olay sırasında baba Hulusi Dal'ın evde olmadığı öğrenildi.

Anne ve iki çocuğu 13’üncü kattan düşerek can vermişti! Acı olaydaki ayrıntılar yürekleri dağladı

Yürekleri yakan olay saat 13.30 sıralarında Melikgazi ilçesi Esentepe Mahallesi Girneşehitler Caddesi’ndeki 14 katlı binanın 13'üncü katında meydana geldi. 13’üncü katta oturan Nurgül Dal ile oğlu Hamza ve kızı Zümra, balkondan düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ile 2 çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi. Nurgül Dal ile çocukları Hamza ve Zümra'nın cenazeleri, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

YENİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Hamza Dal'ın balkondan sarktığı, annesi Nurgül Dal'ın ise kucağındaki kızıyla onu yakalamak isterken birlikte düştükleri öne sürüldü.

Anne ve iki çocuğu 13’üncü kattan düşerek can vermişti! Acı olaydaki ayrıntılar yürekleri dağladı - Resim : 1

BABA OLAY ANINDA EVDE DEĞİLDİ

Dal ve 2 çocuğunun düştüğü sırada otobüs şoförü olan eşi Hulusi Dal'ın evde olmadığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

TV PROGRAMINDA YARIŞMIŞ

Diğer yandan Nurgül Dal'ın 2017 yılında televizyonda yayınlanan 'Gelin Evi' programına katıldığı öğrenildi. Dal, 6 yıl önce yapılan yarışmada 1'inci olmuştu. Anne Nurgül Dal ile Hamza ve Zümra Dal'ın cenazeleri yarın Hacılar ilçesinde toprağa verilecek.