Anneler, yavruları için dünyaya bile kafa tutabilirler... Bir anne yavruları için kendisini azrailin önüne attı... O video tık rekoru kırıyor

Sosyal medyada bir milyona yakın tık alan video, görenleri duygulandırdı. Bir annenin yavruları için kendisini ölümün önüne attığı görüldü. Yuvalarında ailecek duran bir tavuk ailenin yanlarına yılan yaklaşınca horoz hemen oradan uzaklaştı. Ancak yavruları olan tavuk, yılana kadar tutarak yavrularını çukurdan çıkarmadan oradan uzaklaşmadı. Yılan bile o anları hayretler içinde izledi.

Annelik hakkında yazılan yazılar ve çekilen filmlerin ne kadar haklı olduğunu gösteren bir video sosyal medyada neredeyse bir milyon kişi tarafından seyredildi. Annelik duygusunun, insanlarda ve hayvanlarda ne denli yoğun bir duygu olduğunu pek çok insan ve belgesel söyler. Çekilen görüntüde bunun kanıtlarından bir tanesi oldu. Bir tavuk ailesinin yanlarına yaklaşan yılana verdiği tepki dikkat çekti. 

Anneler, yavruları için dünyaya bile kafa tutabilirler... Bir anne yavruları için kendisini azrailin önüne attı... O video tık rekoru kırıyor - Resim : 1

HOROZ HEMEN KAÇTI

Yılanın yaklaştığını gören horoz, anında yuvayı terk etti. Arkasında bulunan tavuk ve yavruları ise orada kaldı. Fakat tavuk yavrularını kurtarma planını hızlıca düşündü ve harekete geçti. Yılandan korkmadan son yavrusunu kurtarana kadar oradan ayrılmadı. Yılan bile o anları izledi. Görüntüler, anneliğin ne kutsal bir şey olduğu tekrar hatırlattı.