Annelik her bedende kutsaldır. Anne tavşan yavrularını diri diri toprağın altına gömdü. Nedenini öğrenenler hüngür hüngür ağladı

Anne olan bir canlı, insan ya da hayvan fark etmeksizin yavruları için her şeyi yapabilecek bir psikolojiye girer. Anneliğin tüm toplumlarda ve zamanın her diliminde kutsal kabul edilmesinin de nedeni budur. Anne bir tavşanın yavruları için yaptıkları ise internet kullanıcılarını gözyaşlarına boğdu. İşte o görüntüler..

Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyen herkesi duygulandırdı. Videonun altına onlarca kişi yorum yazarak duygularını dile getirdi. Videoda anne tavşanın kazdığı topraktan yavularını tek tek çıkardığı ve onları beslediği görülüyor.

ÜZERLERİNE TOPRAK ATTI

Videonun ilerleyen kısmında ise çok daha ilginç bir olay yaşanıyor. Yavru tavşanlar çıktıkları deliğe geri dönüyor ve anne tavşan deliğin üstüne toprak atmaya başlıyor. Hatta en sonunda orta boy bir taş parçasını da deliğin üstüne koyarak çıkış yolunu tamamen kapatıyor.

DİRİ DİRİ GÖMME NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Anne tavşanın bunu neden yaptığını anlayamayan insanlar videonun açıklamasını okuduklarında gözyaşlarına boğuldu. Açıklamada, "Yırtıcı hayvanlardan korumak için yavrularını diri diri toprağa gömen anne tavşan günde birkaç kez onları beslemek için gelir." yazıyordu. 

Sosyal medya kullanıcıları, defalarca görüntüledikleri videonun altına "Annelik her bedende kutsaldır" gibi yorumlarda bulundu.