Annenin sanki içine doğdu... Burada birazdan büyük bir felaket yaşanacak... Kaşla göz arasında korkunç bir şey oldu

Evin güvenlik kamerasında kaydedilen görüntüler, izleyenleri dehşete düşürdü. Çocuklarıyla birlikte salonda vakit geçiren anne, bir terslik hissetti ve çocuklarını ani bir refleksle bulundukları yerden uzaklaştırdı. Ardından saniyeler içinde az önce anne ve çocukların bulunduğu yere tavan çöktü. Kahraman anne, çocuklarını saniyeler içinde kurtarmasaydı, sonları korkunç olabilirdi.

Viral Press'e göre olay, geçtiğimiz günlerde başkent Phnom Penh'de aynı binada bir iş yeri işleten dükkan sahibi Pip Srey'in günlük işini bitirmesinin ardından meydana geldi. Video, Srey'in kucağında bir bebek ve bir odada üç küçük çocuğun yanında durmasıyla başlıyor.

Annenin sanki içine doğdu... Burada birazdan büyük bir felaket yaşanacak... Kaşla göz arasında korkunç bir şey oldu - Resim : 1

BAĞIRARAK KAÇMAYA BAŞLADILAR

Ardından bir ses duyuluyor ve Srey ile iki çocuk bağırarak kaçmaya başladı. Aniden dalgınlığına geldi ve orada kaçtı ancak geride yürüteçteki bebeği görünce saniyeler içinde koşup bebeği yakaladığı gibi çekti. Saniyeler içinde onun ve çocukların üzerindeki tavan daha sonra yere çöktü.

Annenin sanki içine doğdu... Burada birazdan büyük bir felaket yaşanacak... Kaşla göz arasında korkunç bir şey oldu - Resim : 2

"YAĞMUR NEDENİYLE TAVAN ZAYIFLADI"

“Üzerine çatı düşseydi ölecekti." dedi. Srey, Viral Press tarafından aktarıldığına göre, "Çatının düştüğünü gördüğümde kaçmak benim içgüdümdü, bir şey arkama bakmamı sağladı ve onu orada gördüm, bu yüzden koşarak onu yakaladım. Evin orijinal planlarında su yalıtımı yoktu. Tüm yağmur tavanı zayıflattı. Kötü inşaat nedeniyle." dedi.

Annenin sanki içine doğdu... Burada birazdan büyük bir felaket yaşanacak... Kaşla göz arasında korkunç bir şey oldu - Resim : 3

GEÇENLERDE BAŞKA BİR EVDE DAHA MEYDANA GELDİ

İnşaatçı, "İnsanlar ev satın alırken bunun farkında olmalı, çünkü bir gün burada olduğu gibi düşebilir." diye ekledi. Çökme, Virginia'daki bir ailenin yemek odalarının tavanının önlerine düşmesini izlemesinden birkaç gün önce gerçekleşti. Bu olay geçen Cuma günü Micah Porter'ın Washington DC'nin hemen dışındaki Springfield, Virginia'daki evinde meydana geldi. 

Annenin sanki içine doğdu... Burada birazdan büyük bir felaket yaşanacak... Kaşla göz arasında korkunç bir şey oldu - Resim : 4

TAVANDA BÜYÜYEN BİR ÇATLAK VARDI

"Ne düşünüyoruz?" tavan çökmeye başladığında bir kadının söylediği duyulur. Ah, ah, ah, aman tanrım!" dedi. Aile üyeleri, bir tavan paneli yere düştüğünde bağırdı. Gömme bir aydınlatma armatüründen gelen elektrik kablolarının, ikinci bir panel yere düşmeden önce sallandığı görülebilir. "Videoya mı aldın?" diye sordu kadın. "Evet, ah," diye cevap verdi bir genç. Porter, Storyful'a, oğlunun o sabah tavanda öğleden sonra büyüyen bir çatlak fark ettiğini söyledi. “Oğlum tavan düşer diye telefonunu kurdu ve düştü” dedi.