Annesi haberi duyunca çılgına dönecek! Özcan Deniz'den müjde geldi

Feyza Aktan'la 15 aylık evliliğini bitiren Özcan Deniz, İranlı genç modacı Samar Dadgar ile apar topar nikah masasına oturmuştu. Özcan Deniz'den müjdeli haber geldi, annesi duyunca çılgına dönecek.

Annesi haberi duyunca çılgına dönecek! Özcan Deniz'den müjde geldi

Özcan Deniz kendisinden 21 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar gizlice evlendi. Feyza Aktan'la 15 aylık evliliğini bitiren Özcan Deniz, sessiz sedasız dünyaevine girdi, Dubai'ye balayına gitti. Özcan Denizden müjdeli haber geldi. Anne Deniz, o haberi duyduğunda çılgına dönecek.

Geçtiğimiz günlerde gizlice dünyaevine giren Özcan Deniz ile 21 yaş küçük modacı sevgilisi Samar Dadgar, balayından dönerken kameralara yansımıştı. Deniz, "Dostlarımız ve aile arasında küçük bir tören tercih ettik. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz" diye konuşmuştu. Özcan Deniz'den annesine bomba etkisi yarataak haber geldi.

Annesi haberi duyunca çılgına dönecek! Özcan Deniz'den müjde geldi - Resim : 1

“İLLA NİKAH MASASINA MI OTURMAK LAZIM”

İranlı gelini hakkında, “İlla nikah masasına mı oturmak lazım” diyerek tüm öfkesini belli eden Kadriye Deniz'in gelinini istemediği apaçık ortaya çıkmıştı. 

Annesi haberi duyunca çılgına dönecek! Özcan Deniz'den müjde geldi - Resim : 2

MUTLU HABERİ OĞLU KUZEY DUYURDU

Posta'nın haberine göre; Çiçeği burnunda çift Dubai'den dönüş yaptığında soluğu eski eşi Feyza Aktan’dan olan 4.5 yaşındaki oğlu Kuzey’in yanında aldı. Özcan Deniz oğlu Kuzey'e müjdeli haberi verdi. “Sana kardeş geliyor. Abi olacaksın” diyen Deniz'in, eşinin 3 aylık hamile olduğunu ve kız bebek beklediği öğrenildi. Müjdeyi öğrenen Kuzey daha sonra babasından duyduklarını, annesine anlattı. Bebek haberini kısa sürede tüm aile duymuş oldu.