Anonsun ardından salona girdi! Nimet Özdemir AK Parti'de: Aynı Nimet’im, değişen bir şey yok

CHP’den istifa eden İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, AK Parti'nin TBMM'deki grup toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısı sonrası partiye katılan Özdemir’e rozetini taktı.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, parti grup toplantısı öncesinde partililere bir duyuru yaparak, “Grup toplantısı tamamlandıktan sonra partimize yeni bir katılım olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Anonsun ardından salona girdi! Nimet Özdemir AK Parti'de: Aynı Nimet’im, değişen bir şey yok - Resim : 1

Akbaşoğlu'nun açıklamasının ardından, CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı. 

Anonsun ardından salona girdi! Nimet Özdemir AK Parti'de: Aynı Nimet’im, değişen bir şey yok - Resim : 2

Özdemir'e salona girişinde AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin eşlik etti.

Anonsun ardından salona girdi! Nimet Özdemir AK Parti'de: Aynı Nimet’im, değişen bir şey yok - Resim : 3

“AYNI NİMET’İM, DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantı sonrası Özdemir’e parti rozetini takacak. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özdemir, "Sokaktaki canlılarımıza daha çok hizmet edip, refahlarını ve mutluluklarını sağlamak için daha çok çalışacağıma emin olabilirsiniz. Aynı Nimet’im, değişen bir şey yok. Aynı misyonuma devam edeceğim" dedi.

Anonsun ardından salona girdi! Nimet Özdemir AK Parti'de: Aynı Nimet’im, değişen bir şey yok - Resim : 4

ROZETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TAKTI

CHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Özdemir’e rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.