Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tv100'de kitabını tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni tip koronavirüs sürecinde geçirdiği rahatsızlığı ve yaşadıklarını kaleme aldığı "İkinci Yaşam / Siyaset ve İhanet" kitabını tv100 ekranlarında tanıttı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin her yıl binlerce okuru ve yüzlerce yazarı ağırladığı en önemli kültür etkinliklerinden biri olan Antalya Kitap Fuarı, bugün kapılarını açtı.

tv100 Muhabiri Gülay Alaca, bu yıl 12'ncisi düzenlenen Antalya Kitap Fuarı'nda. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde geçirdiği rahatsızlığı ve yaşadıklarını kaleme aldığı "İkinci Yaşam / Siyaset ve İhanet" kitabını tv100 ekranlarında tanıttı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in açıklamalarından satır başları:

"Antalya’dan tv100 izleyicilerine selam ve saygılarımı sunuyorum. Bugün bir kültür şöleni Antalya’mızda. Antalya’mızda 12 yıl önce başlattığım “Okumak Lazım” sloganıyla yola çıktığımız kitap fuarımız bir çadırla başlamıştı.

11 yıl önce başlattım bu yıl 12'ncisi. 2080’e yakın yayın evinin olduğu 200’ün üzerinde yazarımızın olduğu bir kültür şöleni bu. Bugün başladı 10 gün sürecek.

Ben sadece bu kitabın hem genç siyasetçilere hem tüm okurlarıma bir rehber olsun düşüncesiyle yazdım bu kitabımı. Bugün çıktı kitabım ve gelirlerini de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladım.

Ve şunu yazdım. Tüm halkımın yaşadığı mutluluğu, bana destek olan tüm siyasi büyüklerimizi herkesi yazdım. Tabii ki yanımda sandığım bazıları da gerçekten ben ölüm döşeğindeyken o çok gücüme gitti. Beni en büyük yıkan odur."