Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu

Antalya Emniyet Müdürlüğü yılbaşı öncesi çevre illerde sahte içki operasyonu gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlar kapsamında piyasa değere 650 bin lira olan 623 şişe sahte bandrollü içki, 295 litre sahte alkol, 2 bin 500 etiket ve birçok malzeme ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu

Yeni yıl öncesi Antalya Emniyet Müdürlüğü sahte içki operasyonu yaptı. Antalya başta olmak üzere Isparta, Konya, Denizli gibi çevre illere sahte içki satışı yaptığı bilgisini alan Antalya Kaçakçılık ve Organize Şube müdürlüğü şüpheli şahısların tespiti için çalışma başlattı.
Yapılan çalışmalar sonucu sahte içki üretim ve satışı yaptığı belirlenen 25 kişi yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların ev ve arabalarında yapılan aramalarda ise piyasa değere 650 bin lira olan 623 şişe sahte bandrollü içki, 295 litre sahte alkol, 2 bin 500 etiket ve birçok malzeme ele geçirildi. Sahte içkilerin ise piyasaya sürülmeden önce depolarda tutulduğu belirlendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu - Resim : 1Yılbaşı öncesi birçok vatandaşın zehirlenmesine hatta hayatını kaybetmesine neden olabilecek sahte içkiler ise imha edildi.Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi.