Antalya'da bir garip olay! Sandalye üzerinde görenler uyuduğunu sandı! Gerçek ortaya çıktı

Antalya'da erkek berberi olan Adem Askan, oturduğu sandalyede ölü olarak bulundu. Görgü tanıkları, önce Askan'ın uyuduğunu düşünüp uyandırmaya çalıştı. Dün akşamdan beri aynı yerde oturur vaziyette bulunduğu iddia edilen Askan, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 

Antalya'da bir garip olay! Sandalye üzerinde görenler uyuduğunu sandı! Gerçek ortaya çıktı

Antalya'da yaşayan 38 yaşındaki erkek berberi Adem Askan, sandaliye üzerinde otururken ölü olarak bulundu. 

Çevredekiler, Askan'ın dün akşam saatlerinden bu yana aynı yerde oturduğunu söyledi. Askan'ın önündeki masada ise yiyecek ve içecek kutuları olduğu görüldü. Askan'ın yuduğunu düşünüp uyandırmaya çalıştı. Ancak tepki vermeyince, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

KAHREDEN GERÇEK BÖYLE ANLAŞILDI

Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde bu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, ölen kişinin, berberin sahibi 2 çocuk babası Adem Askan olduğunu tespit etti.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Askan'ın ölüm haberini alan yakınları da iş yerinin önüne gelerek gözyaşı döktü. Adem Askan'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 

DÜN AKŞAMDAN BERİ AYNI YERDE OTURUYORMUŞ

Adem Askan'ın önündeki masada, yiyecek ve içecek kutuları olduğu görüldü. Çevredeki bazı kişiler polise, dün akşam saatlerinde Askan'ı aynı noktada otururken gördüklerini ifade etti.