Antalya'da dağlara bakanlar gördükleri manzaraya inanamadı. Yakında Türkiye'nin büyük böyle olacak. Çok güzel

Akdeniz'in en sıcak kentlerinden birisi olan Antalya'nın Kaş ilçesinde yüksek kesimler beyazlar içinde kaldı. Toroslardaki ilk karın yağdığı bölgede bulunan Gömbe Mahallesi Akdağ çevresinde ise gece boyu kar yağışı yaşandı.

Antalya'da dağlara bakanlar gördükleri manzaraya inanamadı. Yakında Türkiye'nin büyük böyle olacak. Çok güzel

Sıcak iklimi  ile tatilcilerin ve turistlerin ilgi odağı olan  Antalya'nın Kaş ilçesinde yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşandı. Toros Dağlarına düşen ilk karı ölümsüzleştirmek isteyen çoban Oğuz Topaloğlu, beyaza boyanan yüksek tepelerin eşsiz bir güzelliği olduğunu ifade etti. 

TOROSLARA MEVSİMİN İLK KARI DÜŞTÜ

Antalya'nın Kaş ilçesindeki yüksek kesimlere mevsimin ilk karı düştü. Beyazlar içinde kalan tepeler gören herkesi büyülüyor. Gece boyu süren kar yağışı Gömbe Mahallesi Akdağ mevkisinde gece saatlerinde de etkili oldu. 

 

Antalya'da dağlara bakanlar gördükleri manzaraya inanamadı. Yakında Türkiye'nin büyük böyle olacak. Çok güzel - Resim : 1

SABAH SAATLERİNDE KAR YAĞIŞI OLDU

Mahalle sakinleri sabah saatlerinde Akdağ'ın beyaza bürünen görüntüsüyle karşılaştı. Bölgede çobanlık yapan vatandaşlardan Oğuz Topaloğlu, Akdağ'da bulunan 3 bin 24 rakımlı Uyluk Tepesi'ne sabah saatlerinde kar yağdığını söyledi.

Topaloğlu, "Toroslardaki ilk kar bu bölgeye yağıyor. Hatıra olması için kar yağışının görüntüsünü çektim." dedi.

 

Antalya'da dağlara bakanlar gördükleri manzaraya inanamadı. Yakında Türkiye'nin büyük böyle olacak. Çok güzel - Resim : 2