Antalya’da feci kaza! Motosikletler kafa kafaya çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü: Ölüler ve ağır yaralı var!

Antalya’nın Kepez ilçesinde iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada Helin Çınar (17) ve Melisa Yıldırım (14) hayatını kaybetti, Yusuf K.(20) ise ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine savaş alanına dönerken Helin Çınar’ın bir yakını ise cenazenin üzerine kapanarak uzun süre gözyaşı döktü.

Antalya’da feci kaza! Motosikletler kafa kafaya çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü: Ölüler ve ağır yaralı var!

Alınan bilgilere göre kaza Kepez ilçesi Müftü Yusuf Talat Efendi Caddesi devamında bulunan trafiğe kapalı yolda yaşandı. Akşam saatlerinde Helin Çınar (17) ve Melisa Yıldırım’ın (14) bulunduğu 07 GH 825 plakalı motosiklet ile Yusuf K.'nin (20) kontrolündeki plakası öğrenilemeyen motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile motosiklettekiler etrafa savruldu.

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

Kazayı görenler olayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Helin Çınar (17) ve Melisa Yıldırım’ın (14) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Yusuf K. ise sağlık ekipleri tarafından Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

KAZA YERİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Olayın ardından kaza yeri adeta savaş alanına döndüğü görüldü.

CENAZENİN ÜZERİNE KAPANIP GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kazayı haber alarak olay yerine koşan yakınlarının feryatları ise yürekleri dağladı. Helin Çınar’ın bir yakını ise cenazenin üzerine kapanarak uzun süre gözyaşı döktü. Cenazeler olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.