Antalya'da akılalmaz hırsızlık!.. Okulun bahçesinden vinç yardımıyla çalmışlar!.. 6 ton ağırlığında!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde okulun bahçesinden 6 ton ağırlığındaki jeneratör çalındı. Çalınan jeneratör jandarmanın çalışmaları sonucunda bulundu. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Antalya'da akılalmaz hırsızlık!.. Okulun bahçesinden vinç yardımıyla çalmışlar!.. 6 ton ağırlığında!

Alınan bilgilere göre, Örenşehir Mahallesi'nde Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde bulunan 6 tonluk jeneratör, 7 Ekim Pazartesi günü kimliği belirsiz kişiler tarafından vinç ile bir araca yüklenerek çalındı.

Olayın ardından Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çenger Karakolu ve Manavgat Jasat Tim ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin yakalanması için araştırma başlattı. Yapılan araştırmalar ve bölgede bulunan güvenlik kamerası görüntülerinden jeneratörün bir araçla çalındığı, aracın K.E. adına kayıtlı olduğu ancak eşi F.E. tarafından kullanıldığı tespit edildi.

Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda F.E. adlı zanlı Alanya’da yakalanırken, çalınan jeneratör götürüldüğü Çeltikçi Mahallesi'nden alınarak okul bahçesine geri getirildi. Olay esnasında F.E.'nin yanında bulunan Ö.Y.’nin ise Mersin’e gittiği belirlenerek, yakalanması için çalışma başlatıldı.