Antalya’da yanık kokuları endişe verdi! Trafonun kapağını açan yetkililer manzarayla şoke oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde çevre sakinleri bir firmaya ait mini trafodan yanık kokusu geldiğini yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler mahallenin elektriklerini keserek trafonun kapağını açtılar. Söz konusu kapağın altından binlerce voltluk elektriğe maruz kalan kedi çıktı. Zavallı kedinin feci şekilde yanarak can verdiği ortaya çıktı.

Antalya’da yanık kokuları endişe verdi! Trafonun kapağını açan yetkililer manzarayla şoke oldu

Antalya Alanya’da Güllerpınarı Mahallesi'nde küçük bir firmaya ait olan trafodan gelen yanık kokusu bölge sakinlerini harekete geçirdi.  Çevrede bulunan esnaf, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etti. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, trafonun kapağını açtıklarında gördükleri manzara karşısında şok oldu. Etrafa yanık kokuları yayılırken, trafonun şalterlerini indiren itfaiye ekipleri, elektrik arıza ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, ilk olarak mahallenin elektriklerini kesti

Antalya’da yanık kokuları endişe verdi! Trafonun kapağını açan yetkililer manzarayla şoke oldu - Resim : 1
ZAVALLI KEDİ YANARAK CAN VERDİ

 Yapılan incelemenin ardından itfaiye görevlileri tarafından ucu plastik olan bir demir yardımı ile kedi trafodan çıkartılarak poşete kondu.