Kaza sonrası 'Kim haklı' tartışması!

Antalya’da yaşanan kazanın ardından taraflar arasında ‘Kim haklı’ tartışması yaşandı.

Antalya’da Nurullah Yaşar’ın kullandığı otomobil, çevreyolu istikametine döndüğü sırada Havva Ülkü Metin’in kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan Havva Ülkü Metin, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, kazanın ardından diğer araç sürücüsüyle yaralanan sürücünün yakınları arısında haklılık tartışması yaşandı. Taraflar zaman zaman birbirlerine el kol hareketi de yaparak, “Sen suçlusun, ben haklıyım” diyerek bağırmaya başladı.

Şahısların bağırarak kontrolden çıktığını gören trafik polisleri duruma hemen müdahale etti. Ekiplerden birisi taraflara susması konusunda bağırarak, “Burada ben bağırırım başkası bağıramaz. Hata kimde biz karar veririz. Siz karar veremezsiniz” dedi. Polisin bu bağırışı ile tarafların bir anda adeta sus pus oldukları görüldü. Şahıslar tutulan kaza tutanaklarının ardından olay yerinden olaysız ayrıldı. Araçlar ise çekici ile otoparka çekildi.

Diğer taraftan kazada yaralanan otomobil sürücüsü Havva Ülkü Metin’in sağlık durumunun iyi olduğu, özel hastanede yapılan kontrolünün ardından taburcu edildiği bildirildi.