Elmalı davasındaki o korkunç anne hakkında şoke eden bilgiler!

Antalya'da yaşanan ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran Elmalı davasında istismar mağduru çocukların annesi Merve Akman hakkındaki gerçekler ortaya çıktı.

Elmalı davasındaki o korkunç anne hakkında şoke eden bilgiler!

Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda iki kardeşe cinsel istismar uygulandığı ortaya çıkarken, mahkemenin şüpheli anne ve baba ile ilgili verdiği karar da tepkilerin hedefi oldu. Elmalı davası olayında çocuklar yaşadıkları cinsel istismarı çizdikleri resimle anlatırken, ortaya çıkan ifadeleri de kan dondurdu.

Çocuklar birden fazla kez cinsel istismara uğradıklarını bildirdi. Elmalı davası olayı şüphelisi anne Merve A. ile ilgili detaylar ise şoke etti.

Elmalı davasında cinsel istismar ile suçlanan anne Merve A., 2019 yılında Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde "Birden fazla kişi tarafından gece vakti silahlı yağma" suçundan uzun süre cezaevinde yattı. Merve A.'nın gazinolarda çalıştığı da öğrenildi.

Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde görüldüğü için Elmalı davası olarak bilinen ve anaokuluna giden kız çocuğu G.E.G. (6) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (9), Balıkesir'de yaşayan babaannesi G.S.'nin savcılığa yaptığı şikayet başvurusuyla ortaya çıkan cinsel istismar davası Tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

 Kaynak: Sabah