Antalya'da tüyler ürperten olay!.. Yol kenarında korkunç bir şekilde bulunmuştu!

Antalya’nın Aksu ilçesi çıkışı Alanya-Antalya karayolu Bozyazı mevkiinde yol kenarında Yankı Kıray’ın cansız bedeni 10 Haziran'da bulunmuştu. O günden bu yana Kıray'ın ölümü aydınlatılamadı.

Antalya'da tüyler ürperten olay!.. Yol kenarında korkunç bir şekilde bulunmuştu!

Edinilen bilgiye göre olay, 10 Haziran 2020'de saat 09.30 sırasında Aksu ilçe çıkışı Alanya-Antalya karayolu Bozyazı mevkiinde meydana gelmişti. Yol kenarındaki kurumuş otlar arasında sırtında kamp çantası ve matı olan bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmişti.

Antalya'da tüyler ürperten olay!.. Yol kenarında korkunç bir şekilde bulunmuştu! - Resim : 1

İhbarla bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde 50 yaşındaki Yankı Kıray’ın hayatını kaybettiğini belirlemişti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de bölgede geniş çaplı inceleme başlatmıştı. Cesedin olduğu bölgeye otların içinden gelerek ulaşan ekipler, çevrede delil çalışması yapmıştı. Kıray’ın ayağından terliklerinin ve sırtındaki matının farklı noktalarda olduğu görülmüştü.

Antalya'da tüyler ürperten olay!.. Yol kenarında korkunç bir şekilde bulunmuştu! - Resim : 2

Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri bariyerin altından geçip ceset üzerinde inceleme yapmıştı. Yüz, kol ve ayak bölümünde yara izleri bulunan Yankı Kıray’ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı.

Sonrasında Yankı Kıray'ın, 2018 yılında, Kıbrıs'ta bir çeşme başında çıplak halde yıkanırken yakalanıp tutuklandığı ortaya çıkmıştı. Kıray'ın 20 Haziran 2018 günü Türkiye'den KKTC'ye gittiği, bir çeşme başında çıplak halde banyo yaptığı ve  'uygunsuz tavır ve hareket' suçlamasıyla tutuklandığı, 30 bin TL kefalet şartıyla serbest bırakıldığı öğrenilmişti.

Yankı Kıray'ın cesedinin bulunmasının ardından 2 ay geçmesine rağmen Kıray'ın ölümü halen aydınlatılabilmiş değil.