Antalya'da korkunç olay!.. Elinde bıçakla sokağa inip böyle bağırdı!.. 'Babamı öldürdüm, annemi yaraladım'

Antalya'nın Manavgat ilçesi Örnek Mahallesi 1530 Sokak'taki bir apartmanın 4. katında bir süredir psikolojik tedavi gören Erdal K., babası İsmail K.'yı bıçakla öldürüp, annesini Emine K.'yı yaraladı.

Antalya'da korkunç olay!.. Elinde bıçakla sokağa inip böyle bağırdı!.. 'Babamı öldürdüm, annemi yaraladım'

Örnek Mahallesi 1530 Sokak'taki bir apartmanın 4. katında ailesiyle yaşayan Erdal K. (46), sabah saatlerinde evde tartıştığı babası İsmail K'yi (70) bıçaklayarak öldürdü, annesi Emine K'yi (66) de yaraladı.

Daha sonra elindeki bıçakla evlerinin bulunduğu sokağa inen Erdal K, "babamı öldürdüm, annemi yaraladım" diye bağırmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerinin müdahale ettiği anne Emine K, Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Erdal K'nin cenazesi ise savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

Bacağından vurulup gözaltına alındı

Bu arada, babasını öldürüp annesini ise yaralayan Erdal K. ise teslim olması için kendisini ikna etmeye çalışan polis ekiplerine uzun süre direndi.

Saldırgan davranışlar sergileyen zanlı, bir polis memuru tarafından bacağından vurularak gözaltına alındı. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Erdal K. da Manavgat Devlet Hastanesine götürüldü.

Daha öncede evde yangın çıkardığı polis kayıtlarında yer alan Erdal K'nin psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü, bir süredir de düzenli kullanması gereken ilaçları almadığı ileri sürüldü. Ailenin ihbarıyla 4 gün önce eve gelen sağlık ekiplerinin de saldırgan davranış sergileyen ve yangın merdivenine kaçan Erdal K'yi ilaçlarını içmeye zorladığı belirtildi.