Apartman yöneticisinden kanlı pusu! Tartıştığı komşusuna kurşun yağdırdı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde apartman yöneticiliği yapan emekli astsubay başçavuş M.Ö. (64), tadilat meselesi sebebiyle tartıştığı komşusu S.D.'yi (38), eşi ve çocuğuyla apartmandan çıkarken pusu kurarak tabancayla vurdu. M.Ö. olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaraladığı S.D. ise hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bina yöneticisi olan emekli astsubay başçavuş M.Ö. (64), gece saatlerinde binadaki tadilat nedeniyle tartıştığı komşusu S.D.'yi (38) sabah eşi ve çocuğuyla apartmandan çıkarken tabancayla vurarak yaraladı. M.Ö. olayda kullandığı silahla yakalanarak gözaltına alındı.

TADİLAT MESELESİ SEBEBİYLE VURDU

İzmit ilçesi Yahya Kaptan Mahallesi Necip Fazıl Caddesi'nde bulunan 7 katlı binada meydana gelen olayda, bina yöneticisi emekli astsubay başçavuş M.Ö., gece saatlerinde komşusu S.D. ile apartmanın mesajlaşma grubundan binadaki tadilat nedeniyle tartıştı.

Apartman yöneticisinden kanlı pusu! Tartıştığı komşusuna kurşun yağdırdı! - Resim : 1

TARTIŞTIĞI KOMŞUSUNA PUSU KURDU

Giriş katında oturan M.Ö, saat 07.00 sıralarında eşi ve çocuğuyla dışarı çıkmak için bulunduğu kata inen S.D.'ye kendisine ait tabancayla ateş açtı. S.D. bacağından yaralanırken, mermilerden bazıları giriş kapısına isabet etti.

Apartman yöneticisinden kanlı pusu! Tartıştığı komşusuna kurşun yağdırdı! - Resim : 2

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı S.D., ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri M.Ö.'yü olayda kullandığı tabanca ile gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekipleri hem binada hem de çevrede inceleme yaptı.