Apartmanın çöp kutusuna çöp atmaya giden ev sahibi çöpte gördüğü şey sonrası kekelemeye başladı. Çöpe gidip onu gören konuşamadı

Günlük çöplerini atmak için sokakta bulunan çöp kutusuna giden ev sahibi kapağı kaldırmasıyla elindeki her şeyi yere düşürdü. Hemen eve koşup yardım için polisi aradı. Devasa yaratık adeta kanını dondurmuştu.

Apartmanın çöp kutusuna çöp atmaya giden ev sahibi çöpte gördüğü şey sonrası kekelemeye başladı. Çöpe gidip onu gören konuşamadı

Güney Amerika ulusunun Pasifik kıyısında yer alan Guayaquil kentinde meydana gelen olayda, 10 fit uzunluğa ulaşan bir yılan evde bulundu. Boa yılanları, Arjantin'den kuzey Meksika'ya kadar Güney ve Orta Amerika'nın bazı bölgelerinde bulunan büyük, kalın gövdeli, zehirsiz yılanlardır. Tropikal yağmur ormanlarında gelişirler, ancak savanalar ve yarı kurak çalılıklar gibi diğer ortamlarda da yaşarlar.

BOĞARAK ÖLDÜRÜYORLAR

Yetişkin bir boa yılanının tipik uzunluğu yaklaşık 10 fittir, ancak 18 fitten uzun olan örneklerin rapor edildiği bildirilmiştir. Yılanlar, avlarını daraltma olarak bilinen bir yöntemle öldüren pusuya düşmüş yırtıcılardır. Bu teknik, yılanın avın etrafına sarılmasını ve hayvanı bütün olarak tüketmeden önce güçlü kaslarıyla yavaş yavaş sıkarak öldürmesini içerir.

Apartmanın çöp kutusuna çöp atmaya giden ev sahibi çöpte gördüğü şey sonrası kekelemeye başladı. Çöpe gidip onu gören konuşamadı - Resim : 1

ÇÖP KUTUSUNUN İÇİNDE BULUNDU

Guayaquil'deki son olayda polis, Pazartesi günü konutta iki boa yılanının göründüğünü bildiren bir telefon aldı. Uzman polis memurları biri binadaki çöp tenekesinin içine gizlenmiş boaları bulduktan sonra sürüngenleri yakaladı ve şehrin hemen dışındaki Cerro Blanco ormanına nakletti.

Ekvador Ulusal Çevre Koruma Polis Birimi'nde (UPMA) çavuş olan Fran Huilca, Boa yılanlarının Guayaquil çevresindeki ormanlarda yaşadığını ve bazen fareler, keseli sıçanlar ve hatta kediler gibi yiyecek hayvanları aramak için kentsel alanlara taşındıklarını söyledi.