Araba camından yandan geçen kepçe taşıyan TIR'ın hızını görenler gözlerine inanamadı! Gerçek ise herkesi duygulandırdı

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından enkaz altından bir can daha kurtarabilmek umuduyla yediden yetmişe herkes seferber oldu. Sosyal medyada gündem olan bir video izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem, 10 kentte büyük yıkıma neden oldu. Binlerce bina çökerken, enkaz altında kalan her bir canı kurtarabilmek amacıyla pek çok kurum ve kuruluş afet bölgesine giderek çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İnsan gücünün yanı sıra insanları kurtarmak için iş makinelere de büyük bir ihtiyaç duyuluyor. 

SON SÜRAT İŞ MAKİNESİ TAŞIDI

Enkaz altında kalan canları kurtarmak ve depremzedelere yardım götürmek için adeta birbiriyle yarışan destek ekipleri, zorlu kış şartlarına aldırış etmeden bölgeye gitmeye devam ediyor. Sosyal medyada gündem olan video da görenlere duygusal anlar yaşattı. Yağışa ve yolların durumuna aldırış etmeyen TIR şoförünün iş makinesini bölgeye götürmek için son sürat gittiği video, o sırada yolda olan bir vatandaş tarafından çekildi.

"MİLYONLAR VERSEN BU HAVADA GİTMEZ"

Binlerce kez izlenen videoya kullanıcılardan yorum yağdı. Kullanıcılar, "Milyonlar versen bu havada bu hızla gitmez ama can kurtarmak için gidiyor", "Allah yolunuz açık etsin" yorumlarında bulundu.