Arabanın camından kafasını çıkaran bebek, annesinin dikkatsizliğinin bedelini çok ağır ödeyecekti. Anne babalar bu videoyu dört gözle izlesin

Arabanın camından kafasını çıkaran bebek, annesinin dikkatsizliğinin bedelini az kalsın çok ağır ödeyecekti. Benzinliğe gelen anne, bebeğini kontrol etmeden otomatik camı kapattı. O anda bebeğin boynu cama sıkıştı ve bebek ses çıkaramadı. Çevredekilerin uyarmasıyla bebeğinin sıkışan boynunu fark eden anne, biraz daha gecikseydi bebek az kalsın hayatını kaybedecekti. Tüm anne ve babalar çok ama çok dikkatli olmalı.

Küçük çocukları olan anne ve babaların, çocuklarını dört gözle kontrol etmesi gerektiğini hatırlatan görüntü, sosyal medyada paylaşıldı. Çocukların bir anlık hareketlerinin çok korkunç sonuçlara neden olabileceği bir kez daha hatırlandı. 

Arabanın camından kafasını çıkaran bebek, annesinin dikkatsizliğinin bedelini çok ağır ödeyecekti. Anne babalar bu videoyu dört gözle izlesin - Resim : 1

BEBEK SANİYELER İÇİNDE BOĞULACAKTI

Benzinliğe gelen anne, bebeğini kontrol etmeden otomatik camı kapattı. O anda bebeğin boynu cama sıkıştı ve bebek ses çıkaramadı. Çevredekilerin uyarmasıyla bebeğinin sıkışan boynunu fark eden anne, biraz daha gecikseydi bebek az kalsın hayatını kaybedecekti. Korkunç anlar, güvenlik kamerasına kaydedildi.