Arabasını bariyerin önüne çekti. Arabadan çıkıp bariyeri kaldırmaya çalıştı. Saniyeler sonra olanlara ağzı açık bir şekilde bakakaldı

Sosyal medyada İnsanların yaşadıkları saçma kazaları paylaşan bir hesap, Türkiye'de yaşanan bir olayın videosunu paylaştı. İlginç olayda, tren rayları üzerinden gelen bir araç, bariyerin önüne arabasını çekti ve arabadan inip bariyeri açmaya çalıştı. Ancak zamanlaması kötü olan sürücünün arabasına saniyeler sonra tren gelip aracı önüne katarak sürüklemeye başladı. Adam ise şaşkınlık içinde arabasının arkasından bakakaldı.

Türkiye'de yaşandığı anlaşılan videonun, hangi şehirde kayda alındığı bilinmiyor. Ancak ilginç olay, bir sosyal medya hesabı tarafından paylaşıldıktan sonra binlerce kez izlendi. Tren yolundan geçerek karşı yola gitmek isteyen adam, arabasını bariyerin önüne kadar çekti. Ancak bir hesap hatası yapmış olacak ki, arabanın bir kısmı raylara oldukça yakındı. Bariyer, otomatik açılmayınca kendi arabadan inerek bariyeri açmaya çalışan adam, saniyeler içinde hayatının şokunu yaşadı.

Arabasını bariyerin önüne çekti. Arabadan çıkıp bariyeri kaldırmaya çalıştı. Saniyeler sonra olanlara ağzı açık bir şekilde bakakaldı - Resim : 1

TREN ARACI ALIP GİTTİ

Adam, bariyerle uğraşırken aniden tüm hızıyla gelen tren araca çarptı. Önüne katarak sürüklemeye başladı. Tren geçtikten sonra adamın şaşkına döndüğü anlar da kamera kayıtlarına yansıdı.