Arabasını paramparça halde buldu…Kimin yaptığını görünce asıl şoku o zaman yaşadı

Kastamonu’da yaşayan veteriner hekim evden çıkıp işine gitmek için arabasının yanına gittiğinde kaportasını paramparça halde buldu. Kimin yaptığını görmek için kamera kayıtlarını izleyen hekim köpeklerin yaptığını görünce şoke oldu.

Arabasını paramparça halde buldu…Kimin yaptığını görünce asıl şoku o zaman yaşadı

Kastamonu’nun Saraçlar Mahallesi'nde ikamet eden Veteriner Hekim Şamil Buğra Köse işe gitmek için arabasına yöneldiğine hayatının şokunu yaşadı. Aracının sağ ve sol çamurlukları ile ön tampon bölgesinde kırıklar oluştuğunu ve zarar verildiğini gören Veteriner Hekim Köse sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kamerasını kontrol etti. Güvenlik kamerasını inceleyen Veteriner Hekim Şamil Buğra Köse, 4 tane sokak köpeğinin aracına saldırdığını görünce şoke oldu.

Arabasını paramparça halde buldu…Kimin yaptığını görünce asıl şoku o zaman yaşadı - Resim : 1
KÖPEKLERİN DİŞ İZLERİ OLUŞTU

 Köpeklerin saldırdığı aracın sağ ve sol çamurluklarda kırıklar oluşurken, ön tampon ve kaportada da köpeklerin diş izleri oluştu. Aracın, ayrıca çamurlukların iç bölümlerinde bulunan yalıtımında zarar gördü. Güvenlik kamerası görüntülerinde de köpeklerin, araca saldırdığı ve çamurluk bölümlerine zarar verdiği görülüyor. Veteriner Hekim Şamil Buğra Köse, başıboş gezen ve saldırgan tavırlar sergileyen sokak köpekleriyle ilgili belediyeye müracaat ederek işlem yapılmasını talep etti.

Arabasını paramparça halde buldu…Kimin yaptığını görünce asıl şoku o zaman yaşadı - Resim : 2