Araç sahiplerine kötü haber... Motorine zam geliyor... 30 TL

Akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Benzin ve motorine bir zam daha gelmesi gündemde. Araç sahipleri ise kara kara düşünüyor. KDV zammının henüz gelmiş olmasına rağmen akaryakıta bu gece yarısından itibaren yeni bir zammın gelmesi bekleniyor. Zam sonrasında akaryakıt fiyatları 30 TL’ye dayanacak. İşte son dakika ve güncel akaryakıt fiyatları…

Araç sahiplerine kötü haber... Motorine zam geliyor... 30 TL

Akaryakıt fiyatları hem araç sahipleri hem de birçok araç firması tarafından yakından takip ediliyor. Gece yarısından önce akaryakıt fiyatlarına yine zam gelmesi bekleniyor. Araç sahiplerinin gece yarısından önce yeni zamlı tarifeden etkilenmemesi için deposunu fullemesi gerekiyor.

Gece yarısından itibaren geçerli olacak akaryakıt fiyatları sonrası 6 ay sonra bir ilk yaşanacak. Motorin fiyatları yeniden ₺30'ye dayanacak.

Araç sahipleri her gün olduğu gibi 11 Temmuz 2023 Salı günü de akaryakıt zammı haberlerini yakından takip ediyor. Dolar kurunda yaşanan artış ve Brent Petrol fiyatlarının yükselmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarına gelecek zam konusu da yeniden gündem oldu. Henüz pazar gece yarısı akaryakıt fiyatlarına KDV zammı yapılmıştı. Ancak araç sahiplerine bir kötü haber daha var. Çünkü akaryakıt fiyatlarına bir zam haberi daha verildi.

Motorin fiyatlarına bu gece yarısı itibarı ile yeni zam geliyor. Gece yarısı 00.00'dan önce depoları doldurmanız gerekecek.  Yeni zam sonrasından motorin litre fiyatı 30 liraya dayanacak.

11 TEMMUZ 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 26.60 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 25.19 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11.85 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 26.65 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 25.25 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11.89 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı: 27.13 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı: 25.72 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı: 11.97 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı: 27.15 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı: 25.83 TL

İzmir'de LPG litre fiyatı: 11,99 TL