Araç sahiplerine önemli uyarı! Uzmanları dikkate alın e-devletinizi kontrol edin

Uzmanlar son dönemlerde artan sahte poliçe şikayetlerine yönelik araç sahiplerine uyarıda bulundu. Sigortalar Birliği araç sahiplerini trafikte zor duruma düşmemeleri için e-devletlerini kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.

Araç sahiplerine önemli uyarı! Uzmanları dikkate alın e-devletinizi kontrol edin

Türkiye Sigortalar Birliği vatandaşlardan gelen şikayetlerden dolayı sahte poliçe tuzağına karşın vatandaşlara uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada dolandırıcıların poliçe almak için başvuran vatandaşları takibe aldığı ve sahte poliçe sattığıı bildirildi.

TSB web sitesinde paylaştığı uyarıda sahte poliçe ve trafik sigortalıları kandırmayı amaçlayan teklifler konusunda sürücüleri koruyan önlemleri de açıkladı. Sigorta bilgi gözetim merkezinin web sitesi üzerinden trafik sigortası teklif karşılaştırma ekranının kontrol edilmesi istenen duyuruda vatandaşların bu adımları takip ederek kimlik numaraları ve plaka bilgileri ile tüm sigorta şirketlerinin primlerini tek bir ekranda görüntüleyebileceği belirtildi.

Araç sahiplerine önemli uyarı! Uzmanları dikkate alın e-devletinizi kontrol edin - Resim : 1

Son dönemlerde artan sahte poliçe şikayetleri çoğaldığı için uyarılarda bulunan Sigortalar Birliği vatandaşların hem trafikte zor anlar yaşadığını hem de maddi anlamda zarara uğradıklarını dile getirdi. Araç sahiplerinin zor durumda kalmamaları için vatandaşları e-devletlerini kontrol etmeleri gerektiğini duyurdu.