Aracın motorundan gelen seslere kulak verdiler... Kaputu açıp kontrol ettiklerinde orda olmaması gereken bir şey vardı

Bir minibüs motorundan gelen sesler sebebiyle olay yerine gelen hayvan kontrol merkezi çalışanları, bölgede bulunmayan bir hayvanın motora sıkışmış olduğunu gördü. Aracın motorunda başka bir bölgeden geldiği tahmin edilen hayvan, zorlukla bulunduğu yerden çıkarıldı ve tedavi altında alındı.

Aracın motorundan gelen seslere kulak verdiler... Kaputu açıp kontrol ettiklerinde orda olmaması gereken bir şey vardı

Lincoln Animal Control, bir Facebook gönderisinde, sürücü otostop çeken dağ sıçanını keşfettiğinde memurların Nebraska Oyun ve Parklar Komisyonu ve Nebraska Yaban Hayatı Rehabilitasyon Kurumu ile birlikte yanıt verdiğini söyledi. Gönderi, "Dağ sıçanına kolayca ulaşılamıyordu ve dağ sıçanlarının Nebraska'ya özgü olmaması nedeniyle kaçmaması çok önemliydi." notuyla paylaşıldı.

Aracın motorundan gelen seslere kulak verdiler... Kaputu açıp kontrol ettiklerinde orda olmaması gereken bir şey vardı - Resim : 1

GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ÇIKARILDI

Olay yerindeki bir veteriner, dağ sıçanını motor bölmesinin altından güvenli bir şekilde çıkarılabilmesi için sakinleştirmeyi başardı. Hayvan kontrolü, dağ sıçanını Wyoming'e geri götürmek için nakliye ayarlanana kadar hayvana Nebraska Wildlife Reban tarafından bakılacağını söyledi.

Aracın motorundan gelen seslere kulak verdiler... Kaputu açıp kontrol ettiklerinde orda olmaması gereken bir şey vardı - Resim : 2