Aradaki farkı bulun! Şener Şen sosyal medyayı salladı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun usta oyuncu Şener Şen'in başrolünü oynadığı "Zengin Mutfağı" oyununu izlemeye gitmesi büyük ilgi uyandırdı. Ekrem İmamoğlu ve Şener Şen'in tokalaştığı fotoğraf ise sosyal medyada gündem oluşturdu.

Aradaki farkı bulun! Şener Şen sosyal medyayı salladı

YSK'nın İstanbul'da seçimlerin yenilenmesi yönünde aldığı karar gereğince mazbatası alınan CHP'li aday Ekrem İmamoğlu, dün Şener Şen'in oynadığı "Zengin Mutfağı" adlı oyunu izlemek üzere Ataşehir’deki DasDas sahnesine gitti. Şener Şen'i ayakta alkışlayan Ekrem İmamoğlu, oyunun ardından Şener Şen ile tokalaştığı anın fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. O andan itibaren gönderi çok sayıda beğeni ve eleştiri aldı. #ŞenerŞen hashtagli ile paşlaşılan mesajlar trendtopic oldu.

Ekrem İmamoğlu'nun bu paylaşımının ardından çok sayıda Şener Şen adlı sahte hesap açılması da dikkat çekti.

Sosyal medya kullanıcıları 2016 yılındaki Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde çekilen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şener Şen'in yanyana oturduğu fotoğraf karesini hatırlatmada bulundular. Şener Şen'in sinema alanında layık görüldüğü ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldığı kareyi paylaştılar.

Paylaşımların ortak noktasının ise Şener Şen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ve Ekrem İmamoğlu ile çekilen iki fotoğrafının birlikte kullanılması oldu.

Birçok kullanıcı Ekrem İmamoğlu ile çekilen fotoğrafın altına Şener Şen'in çağdaş ve demokrat bir sanatçı olduğu vurgusu yaparkan, bir o kadar paylaşımda ise bu görüş eleştirildi.

Belirgin bir kesim de Şener Şen'in sanatçı kişiliğine vurgu yaparak, sanatçının Erdoğan'a tokalaşınca yandaş, İmamoğlu ile tokalaşınca da çağdaş olarak görülemeyeceğini savundu.

Şener Şen'in 2016 yılında ödül aldığı törende Erdoğan'la çekilmiş fotoğrafı da trendtpic olmuştu. Hedef tahtasına konan sanatçı televizyon dizisi teklifi almaya çalışmakla suçlanmış, Yavuz Bingöl benzetmesi yapılmıştı.

Sosyal medyada paylaşılan mesajlardan bazıları:

Aradaki farkı bulun! Şener Şen sosyal medyayı salladı - Resim : 1Aradaki farkı bulun! Şener Şen sosyal medyayı salladı - Resim : 2Aradaki farkı bulun! Şener Şen sosyal medyayı salladı - Resim : 3Aradaki farkı bulun! Şener Şen sosyal medyayı salladı - Resim : 4Aradaki farkı bulun! Şener Şen sosyal medyayı salladı - Resim : 5