Aradığı aşkı bulamayan Murat Boz, evlilik dışı çocuğa yeşil ışık yaktı

Yılladır aradığı aşkı bulamayan bahtsız yakışıklı Murat Boz, bir mekan çıkışı karşılaştığı basın mensuplarının evlilikle ilgili sorularını yanıtladı. Bekar kalmak için özellikle çabalamadığını söyleyen Boz, "Önce nasibi bulacağız, kısmet bakacağız" diyerek evlilik dışı çocuk sahibi olabileceğinin sinyalini verdi.

Aradığı aşkı bulamayan Murat Boz, evlilik dışı çocuğa yeşil ışık yaktı

Bir mekan çıkışı görüntülenen şarkıcı ve oyuncu Murat Boz’a, Demet Akalın’ın doğum gününü ‘Son bekar yaşın olsun’ sözleriyle kutlaması hatırlatıldı.

Aslı Enver’le ilişkisinden sonra yıllardır aradığı aşkı bulamayan Murat Boz, Demet Akalın’ın sözleri için “Yani serzeniş. Demet diyorsa haklıdır. Ben de bekar olmak için çabalamıyorum, öyle söyleyeyim” dedi.

Muhabirin “Ne zaman evleneceksiniz? Var mı ufukta bir şey” sorusu üzerine Murat Boz, “Nasip kısmet, nasip” diye konuştu.

Murat Boz, “Bir çocuk özlemi yok mu içinde? Evlenmeden çocuk sahibi olur musun?” şeklindeki soruyu ise “Tabii ki çocuk özlemi var. İnşallah olur. Tabii çocuk yapmak için nasip daha önemli. Önce nasibi bulacağız, kısmet bakacağız” diyerek yanıtladı.