Aranan FETÖ'cü dolaptan çıktı!

FETÖ Terör Örgütü’ne yapılan operasyonun detayları bir bir ortaya çıkıyor. FETÖ mensuplarının polis takibine yakalanmamak için aldıkları tedbirler ise hayret verici... Yıllarca evinden çıkmayanda var, dolabın arkasına saklanma alanı yapanda... Levent Albayrak’ın özel haberi…

Kimi dolap içinden çıktı kimi yıllarca dışarıya çıkmadı. Aramalarda deste deste paralar ele geçirildi.

Yurt genelinde yapılan FETÖ operasyonlarında 634 adrese baskın yapıldı, 543 kişi yakalandı. 10 milyon liraya yakın para ele geçirildi.

Görüntülerin adresi Kütahya. Kütahya Emniyet Müdürlüğü, FETÖ’ye yapılan operasyon sonucunda 61 kişi gözaltına aldı. Yurt genelinde yapılan operasyonda Kütahya’da saklandığı tespit edilen 61 kişi polis operasyonu ile kıskıvrak yakalandı.

Ele geçirilen paraların FETÖ mensuplarına gönderilmeye çalışıldığı belirlendi. Operasyon kapsamında bir eve giren polis ekipleri darbe girişiminin ardından aranan Ziraat Mühendisi Mustafa K.’yı gözaltına aldı. Firari FETÖ’cünün polis takibine yakalanmamak için tam üç yıl evden çıkmadığı tespit edildi.

Başka bir görüntü ise yine polis operasyonundan kaçmak isteyen FETÖ mensubuna ait.

Bir üniversitede memur olarak çalışan ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından aranan Miraç Yıldız polislerin hedefindeydi.

Belirlenen adrese operasyon yapıldı. Ancak aranan FETÖ firarisi yakalanamadı deneyimli polisler evin içini didik didik aradı. Kısa sürede dolabın arkasında saklanan bir kişi çıkartılarak gözaltına alındı. Yakalanan kişinin 6 yıldır aranan Miraç Yıldız olduğu belirlendi.

Firari FETÖ’cü Miraç Yıldız’ın polis operasyonunu yakalanmamak için dolap arkasına zula olarak tabir edilen bir saklanma alanı yaptığı ortaya çıktı.

Kütahya Organize Kaçakçılık İstihbarat Birimleri tarafından yapılan genel çalışmalarda 61 firari FETÖ’cü ele geçirildi. Yapılan aramalarda ise 150 bin Türk lirası, 70 bin ABD doları, 101 cep telefonu ve birçok dijital malzeme ele geçirildi.