Aras Bulut İynemli ile tekrar barışan Bige Önal'ın babası bakın hangi ünlü futbolcu çıktı!

Bir Başkadır dizisindeki oyunculuğu ile göz dolduran Bige Önal'ın babasını kim olduğunu duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte Çukur dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli ile ilişkisiyle gündemde olan Bige Önal'ın vefat eden ünlü futbolcu babası...

Aras Bulut İynemli ile tekrar barışan Bige Önal'ın babası bakın hangi ünlü futbolcu çıktı!

Bige Önal şu günlerde oyuncu Aras Bulut İynemli ile olan aşkıyla gündemde. 

Aras Bulut İynemli ile tekrar barışan Bige Önal'ın babası bakın hangi ünlü futbolcu çıktı! - Resim : 1

Geçtiğimiz aylarda 6 yıllık ilişkilerini noktalayan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, en son barışmalarını kutlamak için Amsterdam’a gitmişti.

Aras Bulut İynemli ile tekrar barışan Bige Önal'ın babası bakın hangi ünlü futbolcu çıktı! - Resim : 2

Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan Bige Önal, Netflix Türkiye yapımı Bir Başkadır dizisindeki performansı ile akıllara kazınmıştı.

Aras Bulut İynemli ile tekrar barışan Bige Önal'ın babası bakın hangi ünlü futbolcu çıktı! - Resim : 3

Bige Önal'ın hayatını araştıranlar, babasının kim olduğunu öğrenince şoke oldu. İşte, Bige Önal'ın vefat eden babası, bir zamanların efsane futbolcusu Erhan Önal...

Aras Bulut İynemli ile tekrar barışan Bige Önal'ın babası bakın hangi ünlü futbolcu çıktı! - Resim : 4

Erhan Önal kimdir?

Erhan Önal, özellikle Mustafa Denizli yönetimindeki Galatasaray’ın değişmez liberosuydu. Defanstan topu çıkarışı, libero anlayışını futbolumuza yerleştirmesi ve duran toplardaki teknik vuruşlarıyla hafızalarımızda hep yer buldu.

Aras Bulut İynemli ile tekrar barışan Bige Önal'ın babası bakın hangi ünlü futbolcu çıktı! - Resim : 5

3 Eylül 1957’de Münih’te doğan Önal, Shwarz Weiss Münih’te futbola başladı. 1972’de Bayern Münih’e geçti, 1976’da A takımına yükselerek Bundesliga’da futbol oynayan ilk Türk oldu. 1978’de Belçika’nın Standard Liege takımına transfer oldu.

Aras Bulut İynemli ile tekrar barışan Bige Önal'ın babası bakın hangi ünlü futbolcu çıktı! - Resim : 6

1982’nin Ocak ayında ise Ali Şen’li Fenerbahçe’nin flaş transferi oldu. Ancak sadece 7 maç sonra bir Galatasaray mağlubiyetinin ardından kadro dışı kaldı. Sezon sonunda da S.Liege’e geri döndü. Erhan Önal’ın Galatasaray macerası ise 1985’te Derwall’in önderliğinde başladı.

Aras Bulut İynemli ile tekrar barışan Bige Önal'ın babası bakın hangi ünlü futbolcu çıktı! - Resim : 7

Birbirinden başarılı 7 sezonda 2 lig, 2 de kupa şampiyonluğu yaşadı. 185 maçta 12 gol attı, 14 kez A milli oldu. 1988’de 3-0’ın rövanşında 5-0’lık Neuchatel zaferinde sahadaydı. Değişik stili ve sakalları nedeniyle taraftar ve takım arkadaşları tarafından “Papaz” lakabıyla çağrıldı. Önal, 1992’de futbolu bıraktı ve menajerlik yapmaya başladı.