Çukur ne zaman final yapacak? Çukur dizisi son bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur her hafta yeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Çukur dizisi final yolunda adım adım ilerlerken hikayede de önemli gelişmeler yaşanıyor. Peki, Çukur ne zaman final yapacak?

Çukur ne zaman final yapacak? Çukur dizisi son bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da final için geri sayım söylentileri başlamıştı. Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Çukur'un ekranlara veda edeceği tarihin planlandığı gibi olduğu açıklandı. Uzun süredir ekran macerasına devam eden dizinin, ne zaman sona ereceği, final yapacağı dizinin takpiçileri tarafından araştırılıyor. Aşağıda, konuya dair ayrıntılar yer almaktadır.

Çukur ne zaman final yapacak? Çukur dizisi son bölüm ne zaman yayınlanacak? - Resim : 1

Üst üste ayrılıklarla sarsılan dizi Çukur'da 4 haftada 4 önemli ismin vedası gerçekleşti. Kubilay Aka, Ece Yaşar, Genco Özak ve Kadir Çermik'in canlandırdığı karakterler tek tek yapıma veda etti.

Çukur ne zaman final yapacak? Çukur dizisi son bölüm ne zaman yayınlanacak? - Resim : 2

ÇUKUR NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çukur dizisinin final haftası mayıs ayına denk gelecek. Yeni bir gelişme olmazsa bayram sonrası projenin vedasının gerçekleşeceği kulislerde konuşuluyor. Yani Çukur'un tıpkı en baştan planlandığı gibi 4. sezonunda ekran macerasının sona ermesi bekleniyor.

Çukur ne zaman final yapacak? Çukur dizisi son bölüm ne zaman yayınlanacak? - Resim : 3