Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'ndan flaş açıklama!

Aras Bulut İynemli ve Erkan Koçak Köstengil'in başrolünde olduğu Show TV Çukur dizisinin Aliço'su ünl üoyuncu Rıza Kocaoğlu ayrıldığı sevgilisi Hazal Subaşı'yla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'ndan flaş açıklama!

2019 yılından bu yana aşk yaşayan ünlü oyuncular Rıza Kocaoğlu (42) ile Hazal Subaşı (24) birlikteliğinde sona erdi. Rıza Kocaoğlu ise, ayrılıkla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, ayrılık kararı ile ilgili sosyal medya hesabından, "Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık. Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.

 

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'ndan flaş açıklama! - Resim : 2

Sevgilisinin adını kalbinin üzerine etiketlemişti

Birkaç hafta önce de ayrıldıkları öne sürülen Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı, iddiaları yaptıkları paylaşımla yalanlamıştı. Kocaoğlu, Hazal Subaşı'na sarıldığı anı sosyal medya hesabından paylaşmış hatta sevgilisinin adını kalbinin üzerine etiketlemişti.