Arazi kavgası dehşetle bitti

Şanlıurfa’da Avcı ve Polat ailesi arasında çıkan arazi kavgasında 5 kişi hayatını kaybetti.

Arazi kavgası dehşetle bitti

Şanlıurfa Bozova karayolu kırsal Remzi Mahallesi yakınlarında iki aile arasında çıkan arazi kavgasında 5 kişi hayatını kaybetti. Tarafların arasında çıkan tartışmalar üzerine silahların patladığı öğrenildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Silahlı kavgada vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 5 kişi ise kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Acil serviste tedavi alına alınan yaralılardan 2'si de doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

Kavgda ölenlerin isimleri 

Kavgada ölen kişilerin Mehmet Emin Avcı, Ömer Avcı, Mustafa Avcı, Elif Avcı ve İbrahim Polat olduğu belirtildi. Hastanede tedavileri süren 3 yaralının ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Mahallede yoğun güvenlik önlemi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. 5 kişinin yaşamını yitirdiği mahallede jandarma ekipleri yoğun güvenlik önlemi alırken, kavgaya karıştığı belirlenen 3 kişi ise gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, kavgaya karışan diğer kişilerin de yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.