Arazi kavgasında ağabeyi ve yengesini öldürdü

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle ağabeyi ile tartışan Erol Öztürk, ağabeyi Yusuf Öztürk (74) ile yengesi Rabia Öztürk’ü (70) av tüfeği ile öldürüp, gelini ve 2 torununu ile komşusunu yaraladı.

Arazi kavgasında ağabeyi ve yengesini öldürdü

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Osmaniye Gebeli Mahallesi 3518 Sokak’ta meydana geldi. Aralarında uzun süredir arazi anlaşmazlığı olan Erol Öztürk ile ağabeyi Yusuf Öztürk tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Erol Öztürk, av tüfeğiyle ağabeyi ile ailesine ateş açtı.

Arazi kavgasında ağabeyi ve yengesini öldürdü - Resim : 1

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

 İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yusuf ve Rabia Öztürk çiftinin hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin yaralanan gelini Birgül ile torunları Çiğdem ve Soner Öztürk ile komşuları Halil İbrahim T. ise Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay sonrası gözaltına alınan Erol Öztürk, bugün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Otopsi işlemleri tamamlanan Yusuf ve Rabia Öztürk çifti de öğle namazının ardından, Gebeli Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. 4 yaralının hastanedeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.