Arazi kavgasında kan aktı

Niğde’de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti 2’si ağır 8 kişi de yaralandı.

Arazi kavgasında kan aktı

Olay Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Bayat köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan iki grup arasında köy meydanında silahlı çatışma çıktı.

Çatışma sonucu olayda 3 kişi hayatını kaybetti. 2’si ağır 8 kişide yaralandı. Yaralıların hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi.

16 gözaltı

Olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Bölgede İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş ve Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ inceleme yaptı. Olayla iligli 16 kişi de gözaltına alındı

Başsavcılık’tan açıklama

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamadaşu ifadelere yer verildi;

“Niğde ili Bor ilçesi Bayat köyünde bugün saat 18:30 sularında tarla konusundan kaynaklı bir sebeple, iki grup aile arasında çıkan silahlı çatışma sonucunda, şu an itibari ile 3 kişi hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştır. Şu an itibari ile 16 şüpheli gözaltına alınmıştır. Olayda kullanıldığı değerlendirilen 8 silah ele geçmiştir. Soruşturma detaylı bir şekilde devam etmektedir. Olay yerinde geniş kapsamlı güvenlik önlemleri alınmıştır. Nöbetçi Cumhuriyet Savcımız olay yeri incelemelerini tamamlamıştır. 2 Cumhuriyet savcımız tarafından ölü muayene ve otopsi işlemleri yapılmaktadır”