Arda Türkmen'in yediklerini duyunca küçük dilinizi yutacaksınız! Ayı, balina, örümcek, en lezzetlisi...

Ünlü Şef Arda Türkmen gerek restoranlarında yaptığı yemekleriyle gerekse ekranlarda görmeye alışık olduğumuz bir isim. Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu'nın programına katıldı. Arda Türkmen yediği etleri duyan şaştı kaldı.

Arda Türkmen'in yediklerini duyunca küçük dilinizi yutacaksınız! Ayı, balina, örümcek, en lezzetlisi...

Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu'nun programına katılan Arda Türkmen bugüne kadar yediği en garip şeyleri sıraladı. Ünlü Şef Arda Türkmen, ayı, balina, örümcek yediğini söyleyip en lezzetlisinin hangisi olduğunu da söyledi. Türkmen'in yedikleri duyanları şaşkına çevirecek cinsten. 

Ünlü Şef'in yedikleri şaşkına çevirdi

Televizyonda Arda'nın Mutfağı adlı programla tanınan Arda Türkmen,  YouTube kanalıyla da sıkça takip edilen şefler arasında yer alıyor. Ünlü şef Simge Fıstıkoğlu'nun Youtube kanalında 'Hayat Okulu' programına katıldı.  Fıstıkoğlu'nun 'Yediğin en enteresan yiyecek, en garip tecrüben neydi?' sorusuna yanıt veren Türkmen, yiyecekleri anlatırken ayı, balina ve örümcekten de bahsetti.

Arda Türkmen'in yediklerini duyunca küçük dilinizi yutacaksınız! Ayı, balina, örümcek, en lezzetlisi... - Resim : 1

 Arda Türkmen Balinayı beğenmemiş

Arda Türkmen bir bölgede balina yediğini söyledi. "Dünyanın en kuzeyindeki bir yere gittik. Geleneksel olarak balina yiyorlar. Bize de balina tattırdılar. Olmasa da olurmuş dedim, yazık hayvana zaten. Oranın coğrafyasında o yeniyor, hayvansal proteini balinadan sağlıyorlar. Senede bir kaç tane balina yakalayıp onu tüketiyorlar. Balina yemesem de olurdu herhalde" dedi.

Arda Türkmen: "Ayı çok lezzetliydi"

Arda Tükrmen, "Ayı falan hepsinden tattım. Ayı çok lezzetliydi. Böyle söyleyince de insanlar nefret ediyor. Sanki adam gündelik diyetinde ayı yemiş gibi. Örümcek de yedim Kamboçya'da. Ama yemesem de olurmuş. Oraya gittim her yerde örümcek satıyorlardı yedik. Kötü değildi tadı tavuk gibi çıtır çıtır. Ama örümcek olsa da yesek denilmez. Güzel bir kuzu pirzola varken insan bunu aramıyor. " ifadelerini kullandı.