Ardahan'da aç kalınca bir anda evin içerisine kadar daldı. Vatandaşlar korkudan oldukları yere kilitlenip kaldı

Ardahan'da açlık yüzünden şehrin merkezine kadar inen tilki gözünü karartıp bir evin içine kadar girdi. Yiyecek arayan tilkiyi gören ev sahipleri vahşi hayvanla yemeklerini paylaştı.

Ardahan'da aç kalınca bir anda evin içerisine kadar daldı. Vatandaşlar korkudan oldukları yere kilitlenip kaldı

Ardahan'da doğal yaşam alanında yiyecek bulamayan tilki, indiği köyde bir eve girerek yiyecek aradı. Yiyecek ararken görüntülenen tilki ev sakinleri tarafından yiyecek verilerek beslendi.

EVLERİNE MİSAFİRLİĞE GELEN TİLKİYE İKRAMDA BULUNDULAR

Ardahan merkeze bağlı Çağlayık köyünde bir tilki açlık nedeniyle şehrin merkezine kadar geldi. Şehrin içinde aradığını bulamayan tilki vatandaşların evine kadar gitti. İrfan Nuh'a ait eve girerek odalarda yiyecek arayan tilki ev saipleri tarafından  cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Son zamanlarda vahşi hayvanların şehre inmesi sık sık karşılaşılan bir durum haline geldi. Fakat aç hayvanların açlıktan bu sefer  evlere kadar girmesi duyanları şaşırttı.Evlerine girerek yiyecek arayan tilkiyi gören Nuh ailesi Tilkiye yiyecek vererek besledi. Tilkinin karnını doyurduğu anlar da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Karnını doyurduğu anda ev halkının Tilki ile sohbet etme anı ise paylaşıldığı sosyal medyada ilgiyle izlendi.

Ardahan'da aç kalınca bir anda evin içerisine kadar daldı. Vatandaşlar korkudan oldukları yere kilitlenip kaldı - Resim : 1