Ardahan'da felaket! Aç kalan vahşi hayvanlar sürü halinde şehre indi

Ardahan'dan felaket haberi geldi. Son zamanlarda popülasyonu hızla artan kurtlar vahşi doğanın içinde yiyecek besin bulamadıkça şehir merkezlerine inmeye devam ediyor. İlçe ve köylerin kapılarına kadar dadanan aç kurtlar vatandaşları tedirgin ediyor

Ardahan'da felaket! Aç kalan vahşi hayvanlar sürü halinde şehre indi

Ardahan'da şehir merkezine kadar inen aç kurtlar korku ve panik yaratıyor. Son zamanlarda popülasyonu hızla artan ve sık sık etrafta görünen aç kurtlar adeta dehşet saçıyor. Vahşi doğanın içine besin bulamayan ve çareyi yerleşim yerlerine inmekte bulan gözü dönmüş aç kurtlar kimi zaman sokak köpeklerine saldırıyor kimi zaman ise çöpleri karıştırıyor. Geceleri kapılarını açmakta tedirgin olan vatandaşlar ise endişeli.

SÜRÜ HALİNDE İNDİLER

Hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından şehir merkezlerine yakın yerlerde yaban hayvanları sıkça görülmeye başlandı. Mevcut hava durumlarından kaynaklı hayvanlar çoğu zaman dağlık alanlarda ve ormanlarda yiyecek bulamadıklarından şehir merkezlerine inmeye başladı.

Yiyecek bulamadıkları için şehre inen kurtlar sokak köpekleri ile karşılaştı. Ardahan’ın Damal ilçesinde şehir merkezine kadar ilen kurt sürüsü sokak köpekleri ile karşılaştı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.