Ardahan'da ormanda aç kalan kurtlar, sürü halinde dinlenme tesisine indi. Orada tek başına duran canlıya saldırdı

Ardahan'ın Posof ilçesinde ormanda kalan aç kurtlar, sürü halinde dinlenme tesisine kadar inerek tesiste bulunan bir köpeği hedef aldı. Gözlerine kestirdikleri köpeğe saldıran aç kurtlar adeta dehşet saçtı.

Ardahan'da ormanda aç kalan kurtlar, sürü halinde dinlenme tesisine indi. Orada tek başına duran canlıya saldırdı

Ardahan'ın Posof ilçesinde ormandan dinlenme tesisine kadar inen aç kurtlar adeta dehşeti yaşattı. Dinlenme tesisinde bulunan yalnız bir köpeği gözlerine kestiren gözü dönmüş kurtlar zavallı hayvana acımasızca saldırdı. Köpeğin havlama seslerini duyan sahibi kısa süre içinde hemen bölgeye gelerek köpeğini aç kurtların elinden kurtardı. 

KÖPEĞİN ETRAFINI SARDILAR

Ardahan’da kar ve soğuk havanın etkisiyle yiyecek bulamayan yabani hayvanlar, köylere inmeye başladı. Posof ilçesi Türkgözü sınır kapısı ile Posof yol ayrıma arasında bulunan bir dinlenme tesisi önüne kadar gelen Kurt sürüsü tesisin önündeki köpeğe saldırdı. Bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde aç kurtlar, Burak Baltacıya ait köpeğe saldırdı.

Bir süre köpek ile kovalamaca yaşayan kurtlar, Baltacı’nın köpeğinin havlama seslerini fark ederek dışarı çıkıp müdahale etmesi köpeğinin hayatını kurtardı. Kaçan Kurt sürüsü karla kaplı araziye doğru ilerleyerek gözden kayboldu.

 

Ardahan'da ormanda aç kalan kurtlar, sürü halinde dinlenme tesisine indi. Orada tek başına duran canlıya saldırdı - Resim : 1