Ardahan'da termometreler eksi 31,5 dereceyi gösterdi! Dondurucu soğukların etkili olduğu kentte yaşam durma noktasına geldi

Ardahan'da haftalardır etkili olan dondurucu soğuklar tüm kenti etkisi altına almaya devam ediyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında eksi 31.5 derece olduğu kentte sokağa çıkan vatandaşların kaş ve kirpiklerinin buz kestiği görüntülendi.

Ardahan'da termometreler eksi 31,5 dereceyi gösterdi! Dondurucu soğukların etkili olduğu kentte yaşam durma noktasına geldi

Ardahan'da etkili olan dondurucu soğuklar günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Tüm kenti etkisi altına alan Sibirya soğukları devam ederken termometreler sıfırın altında eksi 31.5 dereceyi gösterdi. Dışarıya çıkan ve günlük işlerini halletmeye çalışan vatandaşların kaş ve kirpiklerinin buzlandığını gören herkes '' yok artık '' dedi. 

SOĞUKTAN YÜZLERİ DONDU 

Soğuk hava Ardahan'da hayatı esir aldı. Sabah saatlerinde etkisini artıran soğuk hava nedeniyle insanlar sadece ihtiyaçlarını gidermek için veya iş yerine gidebilmek için dışarı çıkabiliyor.

Soğuktan yüzünün tamamen donduğunu söyleyen Vural Bulut, "Şu anda öyle bir mevsim yaşıyoruz ki yüzümden belli oluyor. Böyle bir soğuk yok. Saç, sakal ve kirpiklerim tamamen dondu. Böyle bir soğuk yok, eksi 50 derece" dedi.

Gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 28,1, Göle'de 29, Hanak'ta 27,8, Çıldır'da 31,5, Posof'ta 14,7 ve Damal'da 20,6 derece olarak kaydedildi.

 

Ardahan'da termometreler eksi 31,5 dereceyi gösterdi! Dondurucu soğukların etkili olduğu kentte yaşam durma noktasına geldi - Resim : 1