Arıza 7. Bölüm izle

Ekranların yeni dizisi ve pazar günlerinin reytingini elden bırakmayan dizisi Arıza 7. bölümü internete yüklendi. Arıza 25 Ekim 2020 son bölümünde işler iyice karışıyor. İşte Arıza 7. bölüm full olarak izleyebileceğiniz link.

Arıza 7. Bölüm izle

Pazar günleri yayınlanan ekranların fenomen dizisi Arıza 25 Ekim 2020 tarihinde 7. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Önceki bölümde gerçek silahları oyuncak silahlarla değiştiren Burak, Ali Rıza'yı kötü bir durumla karşı karşıya bırakmıştı. Arıza dizisi son bölüm yine gerilim dolu dakikalara sahne oldu. 

Silah sevkiyatını gerçekleştirmeye çalışan fakat kötü bir durum ile karşı karşıya kalan Ali Rıza durumun içinden çıkmak için başka yollar deniyor. Fakat diğer yandan Haşmet Aga kendisinin canının da sevkiyatı alacak kişiler tarafından tehlikede olduğunu biliyor. 

Arıza 7. bölümdeki diğer bir sürpriz ise Halide tarafından geliyor. En son sahneye çıktığında annesi ve ağabeylerini kaybeden Halide, Ali Rıza için tekrar sahneye çıkarak şarkı söylüyor. 

Arıza dizisi son bölümde Ali Rıza Halide'ye 'Bundan sonra seni hiç yalnız bırakmayacağım' diyor.

Yeniden izlemek isteyenler ve kaçıranlar için ise Arıza 7.bölümü internete yüklendi ve yayınlandı.

25 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan Arıza dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Arıza dizisinin 7. bölüm tek parça link.

ARIZA 7. BÖLÜM 25 EKİM 2020 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arıza dizisinin konusu nedir?     

Ailesine düşkün, mert ve dürüst bir adam olan Ali Rıza'nın hayatını konu edinen dizide; Ali Rıza’nın hayatı arabasına tesadüfen binen Halide'yi kurtarmasıyla değişir. Ali Rıza'nın kaderinde artık kahraman olmak; Halide'nin kaderinde ise gün yüzüne çıkan karanlık geçmişi ile yüzleşmek vardır.

Arıza dizisi oyuncuları kimdir?

  • Tolga Sarıtaş (Ali Rıza Altay)
  • Ayça Ayşin Turan (Halide Gürkan)
  • Ahmet Mümtaz Taylan (Haşmet Gürkan)
  • Olgun Toker (Burak Ersoylu)
  • Levent Can (Fuat Ersoylu)
  • Murat Daltaban (Muzaffer Cura)
  • Dilara Aksüyek (Füsun Yılmaz)