Arjantin'i yenen Suudi Arabistan takımına Prens Selman'dan dev hediye! Tüm takım oyuncularına dağıtılacak

Dünya Kupası maçları heyecanla devam ederken, sürpriz bir şekilde Arjantin'i yenen Suudi Arabistan takımı büyük bir sevinç yaşadı. Prens Selman, takımın oyuncularına Rolls-Royce araba hediye edecek.

Arjantin'i yenen Suudi Arabistan takımına Prens Selman'dan dev hediye! Tüm takım oyuncularına dağıtılacak

Dünya Kupası'nda bu sene çok acayip skorlar geliyor. Favori gösterilen takımlar yenilgiye uğrarken, bunlardan biri de Arjantin-Suudi Arabistan karşılaşması oldu. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen ve kaptanlığını Lionel Messi'nin yaptığı Arjantin Milli Takımı'nı 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup eden Suudi Arabistan Milli Takımı büyük sevniç yaşadı. Takımın futbolcularına Rolls-Royce marka araba hediye edildi.

Suudi Arabistan, Arjantin'i 2-1 yendi

Dünya Kupası C Grubu ilk hafta maçında Arjantin ile karşı karşıya gelen Suudi Arabistan, 1-0 geriye düşmesine rağmen müsabakadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Arjantin'i yenen Suudi Arabistan takımına Prens Selman'dan dev hediye! Tüm takım oyuncularına dağıtılacak - Resim : 1

Prens Selman'dan dev hediye

Karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşayan Suudi Arabistan Milli Takımı'na bir ödül de veliaht prens Muhammed bin Selman'dan geldi. Selman, Lionel Messi'nin kaptanlığını yapan Arjantin'i 90 dakika sonunda mağlup eden milli takıma Rolls-Royce marka araba hediye etti.
Piyasa değeri 400 bin dolar civarında olan bu hediye sonrasında oyuncular arasında büyük bir sevinç yaşandığı ifade edildi.

Resmi tatil ilan edilmişti

Ayrıca Arjantin galibiyeti sonrasında Suudi Arabistan'da resmi tatil ilan edilmişti.