Arka bahçesinde sürekli bir hareket olduğunu fark eden kadın, kamera koydu! Sürpriz misafirin kim olduğu ortaya çıktı

Arka bahçesinde sürekli bir hareket olduğunu fark eden kadın, sürpriz misafirin kim olduğunu öğrenmek için bahçesine kamera koyunca gerçek ortaya çıktı. Bahçesinde bulunan salıncaklara bir ayının sürekli olarak geldiğinden şüphelenen kadın, kamera kayıtlarını kontrol ettikten sonra şüphelerinde ne kadar haklı olduğunu gördü. Devasa bir ayı, tüm hızıyla salıncağa zıplayarak koşuyor, ardından salıncakta sakin sakin sallanıyordu. O görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Arka bahçesinde bir süredir bir hareketlilik olduğundan şüphelenen kadın, sonunda bahçesine bir kamera koymaya karar verdi. Kadın, salıncaklarına saldıran büyük bir hayvan, hatta direkt olarak ayıdan şüpheleniyordu. Koyduğu kameranın kayıtlarını inceledikten sonra ne kadar haklı olduğunu gözleriyle gördü. Devasa büyüklükte bir ayı, koşarak ormanın içinden geliyor ve salıncağa resmen saldırıyordu. 

Arka bahçesinde sürekli bir hareket olduğunu fark eden kadın, kamera koydu! Sürpriz misafirin kim olduğu ortaya çıktı - Resim : 1

O GÖRÜNTÜLER MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

Salıncağa adeta saldırır gibi koşan ayı, salıncağa çıktıktan sonra sakince sallanarak etrafı izliyordu. O görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan kadın milyonlarca kez izlendi. 

Arka bahçesinde sürekli bir hareket olduğunu fark eden kadın, kamera koydu! Sürpriz misafirin kim olduğu ortaya çıktı - Resim : 2