Yüsra Geyik'ten Hadise'ye olay gönderme! "Eğer sevgilim olursa..."

Yüsra Geyik, konserinde kendi nişan karelerini gösteren Hadise'ye bir gönderme yaptı. Yüsra Geyik, sevgiliniz var mı sorusuna "Eğer sevgilim olursa sosyal medya hesabımdan paylaşmam. Konserimde nişan fotoğraflarımı paylaşırım" dedi. Hadise, düğün karelerini de konserinde mi yayınlar? Bilinmez...

Yüsra Geyik'ten Hadise'ye olay gönderme! "Eğer sevgilim olursa..."

Güzel oyuncu Yüsra Geyik'in Hadise'ye yaptığı gönderme gözlerin dün gece gizlice evlenen Hadise'nin düğün fotoğraflarına çevrilmesine neden oldu. Hadise konserinde basına daha önce yansımayan nişan fotoğrafını yayınlamıştı.

Ünlü şarkıcı Hadise ve işletmeci Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nişanlanmıştı. Davetlilere ve çalışanlara görüntü alınmaması için talepte bulunan Hadise, yayılmaması için uğraştığı nişan fotoğraflarını konserinde şarkı söylerken arkasındaki ekrana yansıtarak kendisi yayınlamıştı. 

rol aldığı Arka Sokaklar dizisindeki Zeliş rolüyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Daha önce birçok ünlü ismin giydiği tek düğmeli hırkasıyla görüntülenen oyuncu, özel hayatıyla ilgili konuşurken Hadise'ye gönderme yaptı.

 Yüsra Geyik: Nisan fotoğrafımı paylaşırım 

Adı daha önce Rıza Kocaoğlu, Ozan Güven ve Serkan Sümer gibi isimlerle anılan Yüsra Geyik, "Hayatımda şu an için kimse yok. Bu işler zaten nasip kısmet" dedi. Haberler.com'un haberine göre Hadise'nin yıllar önceki sözlerine gönderme yapana Geyik, "Şarkıcı Hadise gibi büyük konuşmak istemem. Çünkü kendisi, 'Sevgilimle fotoğrafımı paylaşmam' demişti ama paylaştı. Eğer sevgilim olursa sosyal medya hesabımdan paylaşmam. Konserimde nişan fotoğraflarımı paylaşırım" şeklinde konuştu.