Arka Sokaklar dizisine efsane dizi Deli Yürek'ten bomba transfer

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Efsane dizi Deli Yürek'te harikalar yaratan oyuncu Arka Sokaklar'a dahil oldu.

Arka Sokaklar dizisine efsane dizi Deli Yürek'ten bomba  transfer

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Unutulmaz dizilerden Deli Yürek'te 5 sezon boyunca Yılmaz karakterine hayat veren Yılmaz Tüzün kadroya dahil oldu. 

Deli Yürek'in efsane oyuncusu Arka Sokaklar'a dahil oldu

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Arka Sokaklar’a yeni bir oyuncu katıldı. Efsane dizi “Deli Yürek”te 5 sezon boyunca hayat verdiği Yılmaz karakteriyle hafızalarda yer eden Yılmaz Tüzün “Arka Sokaklar”la anlaştı. Tüzün polis rolüyle dizi setlerine dönecek.

Yılmaz Tüzün kimdir?

Yılmaz Tüzün, sanat hayatına 1984 yılında başladı.  Osman Sınav, Yücel Uçanoğlu, Nazif Tunç, Raşit Çelikezer, Atıf Yılmaz, Feyzi Tuna ve Zeki Alasya gibi birçok değerli ismin projelerinde görev aldı.  Hollanda, Avustralya ve Almanya gibi ülkelerde çeşitli workshop ve ortak projelere katılan usta oyuncu çocuklar ve gençlere yönelik tiyatro ve drama eğitimi üzerine projeler yürüttü. Yılmaz Tüzün, 2007 yılından bu yana da İzmir ve İstanbul’da sanat hayatına devam ediyor.

Arka Sokaklar dizisine efsane dizi Deli Yürek'ten bomba  transfer - Resim : 1

Arka Sokaklar dizisine efsane dizi Deli Yürek'ten bomba  transfer - Resim : 2