Arka Sokaklar’ın Ezgi’si Ela Yörüklü oyunculuğu bırakıp mesleğine geri döndü! Bakın asıl mesleği neymiş!

Ünlü oyuncu Ela Yörüklü, sevilen dizi Arka Sokaklar'dan ayrıldıktan sonra mesleğine geri döndüğünü sosyal medya hesabından duyurdu. Yörüklü, o karelere ‘benimkiler’ notunu düştü.

Arka Sokaklar’ın Ezgi’si Ela Yörüklü oyunculuğu bırakıp mesleğine geri döndü! Bakın asıl mesleği neymiş!

Ela Yörüklü, Arka Sokaklar'da hayat verdiği Ezgi karakteri ile büyük beğeni toplamış ve başarılı oyunculuğu, güzelliğiyle adından söz ettirmişti.

Yörüklü, Arka Sokaklar'dan ayrıldıktan sonra veteriner olarak görev yapmaya başladı.

2017 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olan Ela Yörüklü, şöhret basamaklarını hızla tırmanmış, modelliğin yanı sıra oyunculuğa da adım atmıştı.

İlk deneyimini 2018’de TRT 1’de yayımlanan ‘Kalk Gidelim’ dizisinde yaşan güzel oyuncu daha sonra Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Arka Sokaklar’da rol aldı.

VETERİNERLİĞE DÖNDÜ

Arka Sokaklar’ın Ezgi’si Ela Yörüklü oyunculuğu bırakıp mesleğine geri döndü! Bakın asıl mesleği neymiş! - Resim : 1

Aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nde okuyan oyuncu mezun olup diplomasını aldı.

Arka Sokaklar'dan ayrıldıktan sonra veteriner olarak görev yapan güzel isim sosyal medya hesabından özel hayatına dair kareleri ‘benimkiler’ notuyla paylaştı.

Arka Sokaklar’ın Ezgi’si Ela Yörüklü oyunculuğu bırakıp mesleğine geri döndü! Bakın asıl mesleği neymiş! - Resim : 2

Ela Yörüklü verdiği bir röportajda da şu ifadeleri kullanmıştı: "Kendimi bildim bileli hayvanlara aşığım. Çocukken ailem hayvanların yanından beni zor alırmış. Ailece bir yerlere gittiğimizde hep kaybolmanın eşiğinden dönermişim, sebebi de her gördüğüm hayvanın peşine takılıp gidiyor olmammış. Hayvanlarla ilgilenmek, onlar için bir şeyler yapmak bana hayat boyu mutluluk ve haz verecek bir şey. Bu yüzden Veteriner Fakültesi’ne girdim."

ELA YÖRÜKLÜ KİMDİR?

1998 yılında Bursa'da dünyaya gelen Ela Yörüklü, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde eğitim aldı. Bale ve tiyatro yapan, piyano çalan Ela Yörüklü, oyunculuk eğitimi de almıştır.

2017 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında 2. olan Ela Yörüklü, “MissTourism World 2018” yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

Ela Yörüklü, ilk oyunculuk deneyimini ise Kalk Gidelim isimli dizide Melisa karakteri ile yaşadı.