Seren Serengil'den bomba Mustafa Rahman Tohma açıklaması!

Arkadaşı Mustafa Rahman Tohma ile evleneceğini sosyal medyadan duyuran ve Dumping Sendromuna yakalanan Beyaz TV yayımlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seren Serengil, Magazin Noteri'nde konuştu.

Seren Serengil'den bomba Mustafa Rahman Tohma  açıklaması!

Dumping Sendromu hastalığına yakalanan ve Beyaz TV ekranlarında yayımlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil en yakın arkadaşı Mustafa Rahman Tohma ile evleneceğini duyuran Seren Serengil, canlı yayınlarıyla ses getiren Magazin Noteri adlı programa katıldı. 

Daha önce 4 kez evlenen ünlü sunucu Seren Serengil, bir süredir birlikte olduğu Mustafa Rahman Tohma'nın sürpriz evlilik teklifini kabul etti. Mustafa Rahman Tohma ile 5. kez nikah masasına oturacak olan Serengil, bomba açıklamalarda bulundu.

Seren Serengil'den bomba Mustafa Rahman Tohma  açıklaması! - Resim : 1

"Onu kaybetmek istemedim"

Seren Serengil, “İlk çocuğumu kaybettiğim dönemde Mustafa Rahman ile aynı arkadaş grubundaydık. Biliyorsunuz ben kayak yapmayı çok seviyorum, o da çok iyi. Tatillere hep birlikte gidiyorduk. Çok nazik, efendi ve iyi biri. Bağırsak ameliyatı olduğum zaman altıma kaçırma durumu oluyordu ve o zamanlarda çok sabırlı davrandı. Hastanede onları bile temizledi. Çok iyi bir insan, huzur veren, anlayışlı bir çocuk. Benim hiç kimseyi sevebilecek bir halim kalmamıştı, ona da bütün bunları izah ettim. Onun duygularını biliyordum. Çok sabırlı davrandı, hiç rahatsız etmedi. Hiç baskı yapmadı, anlayışlı oldu. Hep yanımda olmaya devam etti. Bir sürü işinin arasında her işimi halletti. Çok sakin bir çocuk. Kavga edemezsiniz bile. Dedikodu yapmayı bilmez. Kendi dünyasında bir çocuk. Ben o dönemde onu kaybetmek istemedim" dedi.

"Hastayım, yalnızlık çok zor"

Uzun süre kendisiyle mücadele ettiğini söyleyen Serengil, "Ama yalnızlık çok zor. Hastayım ve insanın birine ihtiyacı oluyor. Düşünülmeye ihtiyacı oluyor. Böyle bir süreç yaşıyorum. Çok üzüldüm biliyorsun. O yüzden aşk hiç önemli değil. Sevmek daha değerli. Ben herkes beni seviyor, değer veriyor zannediyordum başta ama. Bu sefer pişman olmayacağımı düşünüyorum inşallah" dedi.

"Hemen evlenmeyi düşünmüyorum"

Serengil konuşmalarını şu cümlelerle tamamladı:

"Hemen evlenmeyi düşünmüyorum, ona da söyledim. Böyle bir yola girdik. Biraz daha zamana ihtiyacım var. Çünkü biz hala sevgili değiliz. Hala arkadaşım. Ama etrafımdaki Mustafa'yı tanıyan herkes benim onunla hayatımı birleştirmemi çok istedi, çok destek verdiler. Böyle görücü usulü gibi, sevgili olmadan evlenilmez. Bu saatten sonra bir flört dönemi olması gerekiyor. O yüzden zamana ihtiyacım var. Çünkü bende her şey çok çabuk yürümüyor. Artık yine sabırlı davranacak. Zaten her gün beraberiz. Saygı ve sevgiyle bir yola girdik. Artık göreceğiz bakalım. İnsanlar hiçbir konuda büyük konuşmamalı. Ben hiç büyük konuşmam. Zaman herkese hayırlısı ne ise onu nasip etsin.”